Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Overzicht!!

maandag 6 april 2020

Met TrueLogic heeft u heel snel overzicht!Door een simpele druk op de knop heeft u heel snel inzichtelijk wat er allemaal bij de klant speelt. Terwijl u de klant aan de telefoon heeft roept u snel zijn klanten kaart op en daar kunt u de historie zien. Via overzichtelijk tabbladen kunt u bij de:ContainerhistorieOrderhistorieFactuurhistorieKostenoverzichtenSnel kunt u dus de klant helpen met zijn vraag en natuurlijk ook meteen een nieuwe order maken.

Lees meer

Certificering EBA voor TrueSoft

dinsdag 22 augustus 2017

TrueSoft heeft de goedkeuring van het LMA om te werken met de digitale begeleidingsbriefHet was een logische volgende stap. TrueLogic (product van TrueSoft) heeft de certificering van het LMA doorstaan om vanaf nu te mogen werken met digitale begeleidingsbrieven. Op een smartphone of tablet zullen de juiste gegevens bij een transportopdracht getoond worden. Chauffeurs kunnen bij controle naar deze digitale versie verwijzen en zij hoeven zich geen zorgen te maken.Veel organisaties willen de papieren documenten in de ban doen. Digitaal werken bespaart veel tijd en geld. Door dat alle informatie in een digitaal systeem vastligt is de kans op fouten vele malen minder. Dat komt de kwalitiet van het werk ten goeden en schept vertrouwen bij uw klanten.Wilt u weten wat TrueLogic voor u kan betekenen? Bel dan snel voor een afspraak met 085-4835275 of klik hier!

Lees meer

Stuur digitale facturen met bij behorende documenten

donderdag 6 juli 2017

Digitale facturen met de relevante bijlagen naar klanten sturen! Dat bespaart tijd en TrueLogic kan het!!Opdrachten, die gedurende het uitvoeringsproces in diverse fasen verrijkt worden met data om zo tot een correcte factuur te leiden, worden simpel en snel samengesteld en naar de klant gestuurd. Dit gaat natuurlijk helemaal digitaal. Ook de begeleidingsbrieven en weegbonnen worden direct als bijlage bij de factuur gevoegd.Voordelen:Snel factureren (= sneller betalingen ontvangen)Correcte facturenMinder handwerk door het bij elkaar rapen van documentenMinder drukwerk- en portokostenMet TrueLogic is dit de werkelijkheid. Financiƫle gegevens worden ook direct doorgeboekt naar de financiƫle administratie.

Lees meer
TrueLogic is een product van
Sluiten