Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Eindejaarsoverzicht TrueLogic

vrijdag 8 december 2017

Start met geld besparen in 2018!!Het einde van 2017 is alweer inzicht. We hebben een mooie start gehad met TrueLogic. Aan het begin van de zomer zijn we los gegaan. De verkoop werd verder uitgebreid en de eerste implementaties waren in volle gang. Inmiddels zijn de eerste klanten volledig "live" en staan er aan aantal leuke projecten in de startblokken.Hoogte punt van het jaar, naast de mooie opdrachten, was het winnen van de Innovation Award 2017 tijdens de Recycling2017 in Gorinchem!Wij mogen inmiddels een leuke groep bedrijven aan onze klantenlijst toevoegen. Dat zijn o.a.:Dalm WerkendamPluijm TransportZagronGerzon BVHuijgen TransportVan Elst BV......In de afgelopen tijd hebben wij de interfaces gemaakt met de weegbruggen van Pfister (in ontwikkeling is Precia Molen) en diverse financiële pakketten zoals Twinfield, Unit4 en AccountView.Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Lees meer

Succesvolle Recycling2017 voor TrueSoft

vrijdag 27 oktober 2017

De Recycling2017 beurs in Gorinchem was succesvol voor TrueSoft! De echte lancering van het product TrueLogic viel goed in de smaak. Met TrueLogic kunnen GWW- en afvalbedrijven snel en efficiënt opdrachten beheren en factureren. Dit kunnen diverse opdrachten zijn. Of het nu gaat om het leveren van bouw- of grondstoffen, op het plaatsen of ophalen van containers met afvalstromen en de verhuur van machines of personeel; met TrueLogic is het kinderspel. Van order tot factuur en dat allemaal digitaal! Dat is het motto!En dat viel ook op bij de bezoekers! TrueLogic heeft namelijk de Innovation Award 2017 gewonnen! De beursbezoekers vonden het vernieuwende concept van TrueLogic om het papier uit het kantoor te krijgen, reden om TrueLogic tot winnaar uit te roepen. "Wij zijn daar natuurlijk heel trots op" zegt Leon Fleischeuer van TrueSoft. "Samen met het hele team werken we nog dagelijks aan vernieuwingen om het nog beter en nog efficiënter te maken! Digitaal werken heeft niet alleen voordelen voor de organisaties, maar is ook nog eens goed voor het milieu!"De komende weken zullen de geïnteresseerde contacten van de beurs bezocht worden voor verdere gesprekken. We hopen dat er nog snel meer klanten gaan overstappen op TrueLogic en ook van de voordelen van kunnen gaan profiteren.De voordelen en kenmerken op een rijtje:100% Cloud; dus overal en altijd op elk apparaat beschikbaar via InternetVan order tot factuur helemaal digitaal; dus bespaar op administratieve handelingen en drukwerkAltijd een actuele versie; geen speciaal systeembeheer voor het installeren van updatesEenvoudig schaalbaar; laat het gebruik meegroeien met de groei van uw bedrijfVoor GWW en afvalbedrijven; order voor containers, bouwstoffen en verhuur van materiaalWilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Lees meer

Gratis tablet tijdens Recycling Go 2017!

dinsdag 12 september 2017

Papier, het is een beetje uit de tijd. Een beetje óp! Want inmiddels kunnen vrijwel alle processen in de afvalverwerking digitaal. Beter digitaal zelfs met TrueLogic ERP-software. TrueLogic ondersteunt de werkprocessen en de administratie voor onder meer: transport van afval naar verwerkergrondverzet en sloopwerk plaatsing van containers levering van materialen en grondstoffen verhuur van machines en personeel orders in- en uitwegen vanuit de cabine LMA-meldingen TrueLogic scheelt u niet alleen veel papier, maar ook veel tijd. Want TrueLogic is snel, betrouwbaar, effectief en altijd toegankelijk, via telefoon, PC of tablet. Wilt u meer overzicht, actuelere informatie en minder papier? Kies dan voor TrueLogic. Maak een afspraak voor een uitgebreide demonstratie bij u op kantoor. Sluit u voor 1 november 2017 een abonnement af dan krijgt u een gratis Tablet kado (1 per abonnement)! Bezoek onze stand op Recycling GO 2017. Als u daar een abonnement afsluit, ontvangt u een tablet ter vervanging van uw papier. Een goed begin van een papierloos kantoor! Wilt u meer weten over TrueLogic of de actievoorwaarden? Neem dan contact met ons op!

Lees meer

Certificering EBA voor TrueSoft

dinsdag 22 augustus 2017

TrueSoft heeft de goedkeuring van het LMA om te werken met de digitale begeleidingsbriefHet was een logische volgende stap. TrueLogic (product van TrueSoft) heeft de certificering van het LMA doorstaan om vanaf nu te mogen werken met digitale begeleidingsbrieven. Op een smartphone of tablet zullen de juiste gegevens bij een transportopdracht getoond worden. Chauffeurs kunnen bij controle naar deze digitale versie verwijzen en zij hoeven zich geen zorgen te maken.Veel organisaties willen de papieren documenten in de ban doen. Digitaal werken bespaart veel tijd en geld. Door dat alle informatie in een digitaal systeem vastligt is de kans op fouten vele malen minder. Dat komt de kwalitiet van het werk ten goeden en schept vertrouwen bij uw klanten.Wilt u weten wat TrueLogic voor u kan betekenen? Bel dan snel voor een afspraak met 085-4835275 of klik hier!

Lees meer

Overzicht!!

vrijdag 11 augustus 2017

Met TrueLogic heeft u heel snel overzicht!Door een simpele druk op de knop heeft u heel snel inzichtelijk wat er allemaal bij de klant speelt. Terwijl u de klant aan de telefoon heeft roept u snel zijn klanten kaart op en daar kunt u de historie zien. Via overzichtelijk tabbladen kunt u bij de:ContainerhistorieOrderhistorieFactuurhistorieKostenoverzichtenSnel kunt u dus de klant helpen met zijn vraag en natuurlijk ook meteen een nieuwe order maken.

Lees meer

TrueSoft gaat naar de Recycling Go 2017 beurs!

dinsdag 1 augustus 2017

Van 24 t/m 26 oktober staat TrueSoft in haar vestigingsplaats op "de" afvalbeurs van het jaar. Recycling Go 2017 zal dan weer georganiseerd worden in de Evenementenhal!Tijdens deze beursdagen kunt u kennis maken met TrueLogic. TrueLogic is hét software pakket voor de GWW-en afvalsector. Het slimme systeem helpt bedrijven bij het efficiënter uitvoeren van hun werkzaamheden zodat zij tijd besparen om nog een betere dienstverlening te kunnen verlenen.TrueLogic ondersteunt de bedrijven van Order tot Factuur waarbij de doelstelling is om zo "papierloos" mogelijk te werken! Dat scheelt tijd en bespaart veel kosten!Kom naar de beurs of vraag snel een demonstratie aan! Bel voor meer informatie!

Lees meer

Stuur digitale facturen met bij behorende documenten

donderdag 6 juli 2017

Digitale facturen met de relevante bijlagen naar klanten sturen! Dat bespaart tijd en TrueLogic kan het!!Opdrachten, die gedurende het uitvoeringsproces in diverse fasen verrijkt worden met data om zo tot een correcte factuur te leiden, worden simpel en snel samengesteld en naar de klant gestuurd. Dit gaat natuurlijk helemaal digitaal. Ook de begeleidingsbrieven en weegbonnen worden direct als bijlage bij de factuur gevoegd.Voordelen:Snel factureren (= sneller betalingen ontvangen)Correcte facturenMinder handwerk door het bij elkaar rapen van documentenMinder drukwerk- en portokostenMet TrueLogic is dit de werkelijkheid. Financiële gegevens worden ook direct doorgeboekt naar de financiële administratie.

Lees meer

Website online!

vrijdag 30 juni 2017

Met trots presenteren wij onze website.

Lees meer
TrueLogic is een product van
Sluiten