Succesvolle Recycling2017 voor TrueSoft

vrijdag 27 oktober 2017

De Recycling2017 beurs in Gorinchem was succesvol voor TrueSoft! De echte lancering van het product TrueLogic viel goed in de smaak. Met TrueLogic kunnen GWW- en afvalbedrijven snel en efficiënt opdrachten beheren en factureren. Dit kunnen diverse opdrachten zijn. Of het nu gaat om het leveren van bouw- of grondstoffen, op het plaatsen of ophalen van containers met afvalstromen en de verhuur van machines of personeel; met TrueLogic is het kinderspel.

Van order tot factuur en dat allemaal digitaal! Dat is het motto!

En dat viel ook op bij de bezoekers! TrueLogic heeft namelijk de Innovation Award 2017 gewonnen! De beursbezoekers vonden het vernieuwende concept van TrueLogic om het papier uit het kantoor te krijgen, reden om TrueLogic tot winnaar uit te roepen. "Wij zijn daar natuurlijk heel trots op" zegt Leon Fleischeuer van TrueSoft. "Samen met het hele team werken we nog dagelijks aan vernieuwingen om het nog beter en nog efficiënter te maken! Digitaal werken heeft niet alleen voordelen voor de organisaties, maar is ook nog eens goed voor het milieu!"

De komende weken zullen de geïnteresseerde contacten van de beurs bezocht worden voor verdere gesprekken. We hopen dat er nog snel meer klanten gaan overstappen op TrueLogic en ook van de voordelen van kunnen gaan profiteren.

De voordelen en kenmerken op een rijtje:

  • 100% Cloud; dus overal en altijd op elk apparaat beschikbaar via Internet
  • Van order tot factuur helemaal digitaal; dus bespaar op administratieve handelingen en drukwerk
  • Altijd een actuele versie; geen speciaal systeembeheer voor het installeren van updates
  • Eenvoudig schaalbaar; laat het gebruik meegroeien met de groei van uw bedrijf
  • Voor GWW en afvalbedrijven; order voor containers, bouwstoffen en verhuur van materiaal

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Delen via
TrueLogic is een product van
Sluiten